Samen feesten en genieten met onze disco set

Wij hebben silent disco koptelefoons

Feesten zonder overlast met onze silent disco set

Je ziet het steeds vaker om je heen, silent disco’s. Elke student of tiener heeft weleens een silent disco party gehad of meegemaakt. Het is een leuke manier om je huis om te toveren tot een echte club. Maar het voordeel van silent disco koptelefoons is dat je geen last hebt van geluidsoverlast! Bij ons kun je gemakkelijk een complete silent disco set huren tegen voordelige prijzen. Handig voor in de omgeving Delft, Rotterdam, Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer.

Offerte aanvragen

Wat je van Rozema Events kan verwachten

Betrouwbaar

Samen met onze partners zorgen we altijd dat jij centraal staat en we altijd met je meedenken.

Breed netwerk

Door ons brede netwerk in de regio Haaglanden hebben wij altijd een antwoord op jouw vraag.

Ontzorgen

Door ons partnership met Rozema Verhuur kunnen wij direct de artikelen bekijken en reserveren.

Thema

Wij denken graag met je mee over het thema en daarbij horende benodigdheden en materialen.

Silent Disco gewoon aan huis

Bij ons huur je gemakkelijk de silent disco set voor thuis. We kunnen de set bij je bezorgen of je haalt de set bij ons op, wel zo makkelijk. De koptelefoons hebben drie aparte channels; cyaan, geel en magenta. Super makkelijk te bedienen, want het is plug and play: je stopt de zender in het stopcontact en je bent ready to go! Of je nu een eigen Spotify lijstje laat afspelen vanaf je smartphone of dat er een DJ komt draaien. Wil je toch meerdere koptelefoons. Bekijk onze grotere pakketten! Bij onze partner Rozema Verhuur kan je niet alleen de Silent Disco huren voor jouw feest nabij Delft. Ook voor een rookmachines etc. Zo is jouw feest helemaal compleet.

Ja, ik wil een onvergetelijke avond!

Silent disco headset

De koptelefoons van de silent disco headset zijn gemakkelijk met elkaar te verbinden en kan worden ingesteld op verschillende kanalen. Op deze manier kun je met z’n allen wel van verschillende muziek genieten of uiteraard met z’n allen van dezelfde muziek.

Waarom een silent disco?

De silent disco is een trend die we de afgelopen jaren steeds vaker voorbij zien komen. Ook i.v.m. het soms verplicht thuisfeesten is dit fenomeen razend populair geworden. Je geniet geruisloos voor de buren met je silent disco set en gaat uit je dak alsof je in de club staat!